Marku Obrenić

Bolesnom petogodišnjem Marku Obreniću i njegovom ocu potrebna pomoć za isplatu duga!
Naša fondacija je nekoliko puta pomagala Marku i njegovom samohranom ocu a sada sa vama delimo apel za pomoć naših prijatelja iz Udruženja Čačana u Beogradu.
Marko je rođen sa svega 1.1 kg težine i od tada mu je potrebna svakodnevna medicinska nega i terapije. Do pre pojave pandemije Korona virusa Marko se u više navrata po više meseci lečio u Specijalnoj bolinci za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu. Majka je napustila Marka i samohrani otac Dragan se trudio da vredno radi i zaradi novac za preživljavanje i lekove. Najčešće teške i sezonske fizičke radove kao što su košenje, uređenje površina, sečenje drva, dok ga je za to vreme Marko strpljivo čekao u sedištu za bebe u blizini.
Nažalost, još jednom se potvrdilo pravilo da nesreća nikad ne dolazi sama jer u poslednjih godinu dana i Markov otac Dragan se prilično razboleo. Prema Draganovim rečima medicinski mu je ustanovljeno ozbiljno oštećenje kičme i oba kuka. Njegovo opšte zdravstveno stanje je trenutno takvo da više nije sposoban ni za kakav ozbiljniji fizički rad. To ga sprečava da se bavi poslovim kojima se doskora bavio i zarađivao za život.
Dosadašnjim vrednim radom i naporom kao i uz pomoć dobrih ljudi iz Čačka i inostranstva, Dragan je uspeo da pre godinu dana kupi kuću u Guči.
Od ugovorene sume koja je bila 13 000 evra, sakupio je i isplatio 7 000 evra.
Ostatak iznosa cene od 6 000 evra je potrebno da isplati u narednih nekoliko meseci.
Ovom prilikom pozivamo sve dobre ljude da pomognu ovom vrednom čoveku u njegovoj dugogodišnjoj borbi da svom bolesnom sinu obezbedi normalan život.
Uplate se mogu izvršiti na :
– Dinarski tekući račun: Dragan Obrenić 205-9011005175091-06 Komercijalna Banka
– Devizni račun: Dragan Obrenić IBAN RS35205903101977381219 Komercijalna Banka