Quantox Foundation

Uslovi korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Poslovni naziv: FONDACIJA “QUANTOX”

Adresa: Episkopa Nikifora Maksimovića 31, Čačak

Šifra i naziv delatnosti: 9499 – Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja

Matični broj: 28832117

Poreski indentifikacioni broj: 111888489

Web adresa: www.quantoxfondacija.rs

Kontakt telefon: +381 62 60 76 28

Kontakt e-mail: kontakt@quantoxfondacija.rs

Kontakt podaci - korisnički servis

Kontakt telefon: +381 62 60 76 28

Kontakt e-mail: kontakt@quantoxfondacija.rs

 

Izjava o konverziji

‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank.

When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.

 

‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti

kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.’

Politika reklamacija

Reklamacije nisu uobičajne a mogu se pokrenuti u slučaju zloupotrebe kartice, eventualno razloga više sile. Molimo Vas da nam se obratite našem korisničkom servisu. Vašu reklamaciju ćemo rešiti u drektnoj komunikaciji u najkraćem roku.

Dostava i isporuka

Donator će potvrdu o uplaćenoj donaciji dobiti napismeno e-mailom. Novčane donacije Donatora će biti uplaćene na račun Quantox Fondacije, a zatim će donacije u celosti biti uplaćenje na račun Korisnika fondacije. Tip uplate se razlikuje po pozivu na broj. Svaki Korisnik ima svoj poziv na broj po čemu razlikujemo uplate na račun Quantox Fondacije i sredstva dalje uplaćujemo Korisnicima. Donaciji u robi će biti uručene Korisniku donacije lično ili poslate poštom.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime Quantox Fondacije obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Quantox Fondacije (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Načini plaćanja

Uplaćivanje donacija Donatora Quantox Fondaciji se može vršiti na više načina:
  • Klikom na dugme Bankovni račun Donatoru izlazi slika primera popunjene uplatnice sa čijim podacima može izvršiti plaćanje Donacije u banci ili pošti na račun Quantox Fondacije.
  • Klikom na dugme mBanking račun Donatoru izlazi QR kod koji je potrebno skenirati preko mBanking aplikacije i zatim će se Donatoru automatski popuniti podaci za uplatu na račun Quantox Fondacije.
  • Klikom na dugme Kreditna kartica Donator dolazi na novu stranicu gde Donator popunjava podatke sa svoje platne kartice i vrši uplatu. Kartice koje su prihvaćene prilikom online plaćanja jesu Visa, MasterCard, Maestro i Dina.
  • Klikom na dugme PayPal korisnik bez deljenja informacija o bankovnom računu vrši donaciju, gde je nakon izbora iznosa za doniranje neophodno uneti podatke o samom nalogu.

Način korišćenja

Korisnici kontaktiraju Fondaciju i dostavljaju sve potrebne podatke i dokumentaciju na uvid nakon čega se na sednici Upravnog odbora donosi Odluka o donaciji.

Nakon toga se sa Primaocom donacije potpisuje ugovor o donaciji i vrši donacija.

 

Opis proizvoda

Quantox Fondacija ne prodaje proizvode i usluge već je jedina namena sajta informisanje Korisnika i Donatora kao i prikupljanje donacija Donatora za pomoć Korisnicima.

 

 

Povraćaj sredstava

U slučaju da Donator želi povraćaja sredstava koje je prethodno uplatio kao donaciju nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Quantox Fondacija je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

Quantox Fondacija nije u sistemu PDV-a.